Boek 24/7 een

afspraak hier

cadeaubon kopen

Over Salon Anouck

Salon Anouck is in 2007 klein begonnen als Kapsalon Anouck in een bergruimte aan huis in Posterholt.

Kapsalon Anouck begon aardig uit haar voegen te barsten en na precies 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in de vorm van een alles in 1 concept.

In juni 2017 werden de deuren van Salon Anouck aan de Monseigneur Koningsstraat 1 te Posterholt geopend! (Ingang pinautomaat geldmaat)

Bij Salon Anouck kunt u, dames, heren en kinderen terecht voor alles op het gebied van uw haar, schoonheid, nagelstyling en natuurlijk ook voor een lekker kopje koffie.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, daarom vinden wij het belangrijk dat klanten zich prettig voelen bij ons in de salon.

Salon Anouck doet er alles aan om zich te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends, ook het volgen van cursussen behoort hier natuurlijk bij.

Wij werken bij Salon Anouck met het exclusieve merk LA BIOSTHETIQUE, zij geven ons de middelen om haar- en huidproblemen doeltreffend aan te pakken.

Het merk LA BIOSTHETIQUE PARIS staat al 60 jaar garant voor een duidelijk profiel, kwaliteitsproducten, innovaties, exclusieve diensten, de ontwikkeling van internationale haar- en beautytrends, alsook professionaliteit in serviceaanbod en samenwerking.

In het hartje van Parijs, aan de voet van de Arc de Triomphe, met zicht op de Eiffeltoren en slechts enkele meters verwijderd van de Champs-Élysées, bevindt zich het internationale hoofdkwartier van La Biosthetique.

In Parijs, de hoofdstad van mode en schoonheid, ontwikkelde de biochemicus Marcel Contier reeds in het begin van de jaren vijftig het sensationele en innovatieve Total Beautyconcept van La Biosthetique

Nog steeds ontwikkelen wetenschappers de producten van La Biosthetique in de modernste laboratoria, zónder dierproeven en op basis van actuele resultaten uit de cosmetica en de geneeskunde. De vervaardiging van de producten geschiedt aan de hand van de laatste wetenschappelijke kennis en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Alle producten zijn gebaseerd op een zorgvuldige, perfect afgestemde keuze van kwaliteitsgrondstoffen en zijn onderworpen aan de strengste dermatologische verdraagzaamheids- en doeltreffendheidtests in Duitse universitaire klinieken.

Wilt u zelf onze behandelingen ervaren, maak dan een afspraak online

of bel 0650684630 of 0475203828

en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Staat de gewenste behandeling of tijdstip er niet bij? Bel ons dan gerust even en vraag naar de mogelijkheden.

Tot snel,

het team van Salon Anouck